fbpx
Skip to content

Termeni si Condiții

Termenii de utilizare a serviciilor Carista Romania:

  1. Pentru produsele cumparate se elibereaza factura.
  2. Comenzile telefonice se fac la numarul 0729 264 271.
  3. Livrarile se trimit cu DPD (taxa de transport -18 lei)  in 24 ore. Comenzile efectuate pana la ora 14 sau sunt trimise in aceeasi zi intre 16.30 si 19, cele efectuate dupa ora 14 sunt trimise incepand de a doua zi intre 11-19. 

GARANTIE:

  1. Garantia produsului se dovedeste cu factura si bonul fiscal/ chitanta. Acestea tin loc de garantie in cazul cand produsele nu sunt insotite de garantia speciala a producatorului.
  2. Produsele cumparate de pe acest site beneficiaza de garantia obisnuita oferita de catre fiecare producator in parte.

3. Garantia se ofera numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, daca produsele nu sunt deteriorate, nu prezinta urme de lovituri sau urme de lichid. Pentru schimbarea produselor sau repararea lor este necesara prezentarea facturii de achizitie. In cazul unor retururi, costul transportului pentru produsele defecte, de la dvs. catre Carista Shop, va fi suportat de catre dvs., iar returnarea lor, catre dvs, va fi suportata de catre noi.

  1. Ne rezervam dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii si preturi, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel ca va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi.
  2. Clientii au posibilitatea sa schimbe sau sa returneze si sa fie despagubiti pentru produsele achizitionate in maxim 14 zile de la receptie produs. Produsele trebuie sa fie nefolosite, in perfecta  stare si in ambalajul original. PRODUSELE RETUR CE CORESPUND TERMENILOR DE GARANTIE,SE RETURNEAZA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL (max 14 zile). ORICE COLET NEANUNTAT TRIMIS CATRE NOI, CU PLATA LA DESTINATIE VA FI REFUZAT. In cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat Carista Shop isi rezerva dreptul de a inceta colaborarea si de a cere despagubiri. Orice conflict aparut intre Carista Shop si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila.
 

UTILIZAREA SITE-ULUI www.carista.ro :

1. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul https://www.carista.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
2. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate

UTILIZAREA APLICATIEI “CARISTA” :

1. Pachetele de licenta se pot achizitiona din Google Play sau Apple Appstore.

2. Licentele disponibile sunt de tip Subscription ( Reinoire automata ). La achizitia unei licente de o luna, 3 luni sau 12 luni, utilizatorul se inscrie la reinoirea automata a licentei alese.

3. La achizitia licentei utlizatorul primeste o chitanta prin e-mail, toate detaliile referitoare la tipul de abonament ales, perioada si cost sunt specificate in acel e-mail.

4. Cartline Tech SRL, nu este procesator in procesul de achizite al licentei. Licenta se achizitioneaza din aplicatia Carista, tranzactia are loc intre Utilizator si Emitentul Licentei, prin intermediul magazinului Google Play sau Apple Appstore.