Politica De Confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) site-ul www.carista.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Site-ul www.carista.ro ( reprezentant : Cartline Tech SRL; CUI: 40579417; NR.REG.COM: J35/804/2019 ) este  operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 26937.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusive de către operator.

Scopul colectării datelor este expediere colete comenzi (scop comercial ) la adresa destinatar conform comenzilor receptionate online si in mediu electronic.

Datele furnizate de către Dvs.  nu sunt transmise tertilor decit în condițiile precizării scopului acestei transmiteri și cu acordul prealabil al Dvs, cerut în mod explicit.

Refuzul dvs. de a furniza datele personale determină imposibilitatea expedierii comenzii lansate in mediul electronic, online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă la contact@carista.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Termeni Și Condiții

Termenii de utilizare a serviciilor Carista Romania:

  1. PENTRU PRODUSELE CUMPARATE SE ELIBEREAZA FACTURA .
  2. Comenzile telefonice se fac la numarul 0729 264 271.
  3. Comenzile se trimit cu DPD (18 lei) cu livrare acasa in 24 ore.Comenzile efectuate pana la ora 14 sau sunt trimise in aceeasi zi intre 16.30 si 19, cele efectuate dupa ora 14 sunt trimise incepand de a doua zi intre 11-19. Produsele se vand numai cu Factura.

GARANTIE:

  1. Garantia produsului se dovedeste cu factura si bonul fiscal/ chitanta. Acestea tin loc de garantie in cazul cand produsele nu sunt insotite de garantia speciala a producatorului.
  2. Produsele cumparate de pe acest site beneficiaza de garantia obisnuita oferita de catre fiecare producator in parte.

3.Garantia se ofera numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi,daca produsele nu sunt deteriorate,nu prezinta urme de lovituri sau urme de lichid.In cazul produselor retur cumparate se va trimite si dovada montarii acestora de catre un service gsm factura,nota de constatare defect) pentru ca montarea lor implica cunostinte de specialitate.. Pentru schimbarea produselor sau repararea lor este necesara prezentarea facturii de achizitie. In cazul unor retururi, costul transportului pentru produsele defecte, de la dvs. catre Carista Shop , va fi suportat de catre dvs., iar returnarea lor,catre dvs, va fi suportata de catre noi.

  1. Ne rezervam dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni, conditii SI PRETURI, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel ca va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi.
  2. Clientii au posibilitatea sa schimbe sau sa returneze si sa fie despagubiti produsele achizitionate in maxim 10 zile. Produsele trebuie sa fie nefolosite, in perfecta  stare si in ambalajul original. PRODUSELE RETUR CE CORESPUND TERMENILOR DE GARANTIE,SE RETURNEAZA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL (max 10 zile). ORICE COLET NEANUNTAT TRIMIS CATRE NOI, CU PLATA LA DESTINATIE VA FI REFUZAT. In cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat sau posta Caista Shop isi rezerva dreptul de a inceta colaborarea si de a cere despagubiri. Orice conflict aparut intre Carista Shop si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila.

POLITICA DE RETUR:

Returul se face exclusiv prin curier DPD cu ramburs zero si este platit de cel ce face returul(cumparatorul).
Se specifica ulterior (dupa receptia si verificare produs returnat) la adresa de email contact@carista.ro – cont IBAN si nume titular pentru returnare contravaloare produs.
Produsul trebuie returnat in starea initiala in care a fost vandut, fara lipsuri, urme de folosinta sau deteriorari de natura mecanica, chimica sau electrica. In caz contrar, consideram ca sunteti de acord pentru a se retine suma de 20% din valoarea produsului(pentru aducerea acestuia la starea initiala), diferenta se returneaza in cont bancar cumparator.
Daca insa cumparatorul nu este de acord cu aceasta procedura legala, produsul se expediaza inapoi la cumparator si se considera actiunea de retur anulata, produsul ramanand in proprietatea cumparatorului.

UTILIZAREA SITE-ULUI:

1.Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul https://www.carista.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
2.Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate

UTILIZAREA APLICATIEI CARISTA:

1.Pachetele de licenta se pot achizitiona din Google Play sau Apple Appstore.

2.Licentele disponibile sunt de tip Subscription ( Reinoire automata ). La achizitia unei licente de o luna, 3 luni sau 12 luni, utilizatorul se incrie la reinoirea automata a licentei alese.

3.La achizitia licentei utlizatorul primeste o chitanta prin e-mail, toate detaliile referitoare la tipul de abonament ales, perioada si cost sunt specificate in acel e-mail.

4.Cartline Tech SRL, nu este procesator in procesul de achizite al licentei. Licenta se achizitioneaza din aplicatia Carista, tranzactia are loc intre Utilizator si Emitentul Licentei, prin intermediul magazinului Google Play sau Apple Appstore.