fbpx
Sari la conținut

Contact

Cum vă putem ajuta?

Vă rugăm să verificați mai întâi secțiunea noastră de întrebări frecvente, este posibil să găsiți acolo deja, răspunsul de care aveți nevoie. Dacă nu găsiți informațiile pe care le căutați, completați formularul nostru de contact de mai jos.

Întrebări frecvente
 • Pentru a activa pentru o LUNĂ GRATUITĂ (opțiune valabilă doar la selecția abonamentului pe 1 an), tot ce trebuie să faceți este să introduceți adaptorul Carista în conectorul OBD2 al mașinii și să utilizați aplicația Carista pentru a accesa meniul „Configurații” sau „Diagnosticare”.

  Trebuie să achiziționați o licență pentru a accesa funcții precum: Personalizare, Serviciu avansat și pentru a efectua diagnostice pe toate unitățile ECU. Mai întâi trebuie să introduceți informațiile cardului dvs. de credit și să alegeți una dintre cele trei opțiuni:

  Abonament lunar (9,99 euro).
  Abonament de trei luni (19,99 euro).
  Abonament de un an (49,99 euro), care include o lună gratuită.

  Alegeți opțiunea care vi se potrivește, toate opțiunile oferite de aplicație vor fi disponibile timp de o lună și vă vor oferi acces deplin la toate funcțiile auto acceptate. Inițial, doar suma va fi blocată pe card, iar dacă doriți să o anulați în 30 de zile (puteți folosi în continuare configurațiile și diagnosticarea completă pentru luna respectivă), suma integrală va fi rambursată.

  Dacă nu anulați în termen de 30 de zile, abonamentul anual va începe după această perioadă și licența va fi în cele din urmă valabilă timp de 13 luni.

  În această perioadă, puteți efectua diagnostice folosind programul Carista – toate modulele electrice, nu numai din controlerul motorului, ci și: AirBag, aer condiționat, lumini, oglinzi, geamuri, etc. Veți putea, de asemenea, să activați/dezactivați individual. funcții: DRL, Iluminare Coming Home/Leaving Home, bip-uri, iluminare externă/internă, eliberare electronică a frânei de parcare pentru schimbarea plăcuțelor de frână etc.

  La sfârșitul lunii gratuite, abonamentul începe automat și este dedus din prețul licenței de un an, așa că dacă nu doriți să o cumpărați timp de un an, asigurați-vă că îl anulați înainte de sfârșitul lunii gratuite. .

  Iată cum să vă dezabonați în 30 de zile:

 • Abonament 1 lună (9,99 euro)
 • Abonament 3 luni (19,99 euro)
 • Abonament 12 luni (49,99 euro) cu prima lună de testare gratuită inclusă.

Simpla utilizare a acestui dispozitiv în mașina dvs. nu vă va anula garanția. Cu toate acestea, utilizarea necorespunzătoare a acestui instrument sau a oricărui alt instrument vă poate anula garanția.
Dacă citiți și urmați instrucțiunile din aplicație, totul va fi bine.

Vă recomandăm să conectați adaptorul atunci când este necesar și să îl deconectați atunci când nu este utilizat. Orice modificare a parametrilor pe care le faceți folosind Carista rămâne în vigoare până când le modificați, indiferent dacă adaptorul este conectat sau nu.

Cine suntem

Distribuitorul oficial al produselor Carista în Romania

Firma

Cartline Tech S.R.L.

Telefon

0729 264 271

Descopera

Carista

Verifică ce poți face pentru mașina ta.